Story | WeBalkans | EU Projects in the Western Balkans

Стории

Креативни и иновативни иницијативи од Западен Балкан кои се остваруваат благодарение на поддршката на Европската унија.

Filter by
CLOSE
MY FILTERS
SORT BY SORT BY MOST POPULAR ORDER ALPHABETICALLY
Истражување на прекуграничните убавини на Косово и Црна Гора: откриени убавините на Пеќ и Гусиње
26/10/2023 Истражување на прекуграничните убавини на Косово и Црна Гора: откриени убавините на Пеќ и Гусиње
Права на земјиште, реинтеграција и патувањето на повратниците на Албанија
24/10/2023 Права на земјиште, реинтеграција и патувањето на повратниците на Албанија
Суперучилишта: Премостување на поделбите и градење пријателства во Западен Балкан
20/10/2023 Суперучилишта: Премостување на поделбите и градење пријателства во Западен Балкан
Поттикнување на младите да го зачуваат културното наследство на Прозор-Рама
13/10/2023 Поттикнување на младите да го зачуваат културното наследство на Прозор-Рама
Унапредување на приватниот сектор на Косово во дигиталната ера
26/09/2023 Унапредување на приватниот сектор на Косово во дигиталната ера
Заживување на литературното наследство на Албанија
19/09/2023 Заживување на литературното наследство на Албанија

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.