EU Western Balkans cooperation | EU programmes | News | WeBalkans

LAJME

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

Filtro sipas

Filtro sipas:

Tema

Viti

CLOSE
MY FILTERS

16/02/2023

Nënshkrimi i kontratave të punës për masat për mbrojtjen nga përmbytja në Republikën Serbe, Bosnjë dhe Hercegovinë

Më 7 shkurt 2023, në një ceremoni në ambientet e ndërmarrjes publike Vode Srpska në…

Lexo më shumë

16/02/2023

2023 Thirrja e Universiteteve Evropiane Erasmus+ tërheq 65 propozime nga 500 institucione në të gjithë Evropën

Iniciativa e Universiteteve Evropiane mbështet institucionet e arsimit të lartë për arritjen e cilësisë, performancës,…

Lexo më shumë

16/02/2023

Mbështetje e BE-së për energjinë, prej 165 milion Eurosh, për të ndihmuar familjet më të cenueshme dhe NVM-të në Serbi

Ambasadori i BE-së në Serbi Emanuele Giaufret dhe Presidenti i Serbisë Aleksandar Vučić qenë sot dëshimtarë të nënshkrimit të…

Lexo më shumë

15/02/2023

TEDxYouth@MarijinDvor, Sarajevë, Bosnjë dhe Hercegovinë

TEDxYouth@MarijinDvor është eventi më i madh TEDxYouth në Ballkanin perëndimor. Këtë herë, eventi u organizua…

Lexo më shumë

14/02/2023

Hapen thirrjet për aplikimet për 2023 EU Award për integrimin e Romëve në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi.

Thirrja për aplikimet për EU Award të pestë për integrimin e Romëve në Ballkanin Perëndimor…

Lexo më shumë

14/02/2023

Kosova: Mbështetja e skuadrës Europe-EIB Global për modernizimin e rrjetit hekurudhor arrin 80 milionë Euro.

EIB Global, degë e Bankës Evropiane të Investimeve(EIB) e përkushtuar ndaj aktiviteteve jashtë Bashkimit Evropian,…

Lexo më shumë

10/02/2023

Njihuni me 30 Supershkollat që kanë marrë Çmim në Serbi

Zyra Rajonale për Bashkëpunimin Rinor, në bashkëpunim me Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) organizoi…

Lexo më shumë

__date__

__title__

__content__

Lexo më shumë

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Regjistrohu në buletinin informativ

I have read and understood the terms of the privacy statement.