Publikime (EN) | WeBalkans | EU Projects in the Western Balkans

Publikime (EN)

Bashkimi Evropian dhe partnerët e tij prodhojnë një gamë të gjerë botimesh dhe burimesh për të informuar audienca të ndryshme rreth mbështetjes së BE-së në Ballkanin Perëndimor. Zbuloni botimet më të fundit këtu ose shfletoni sipas temave.

Filter by
Përmbajtja e këtij seksioni të ueb faqes është vetëm në gjuhën angleze
MY FILTERS

Serbia Factograph

Author: European Union

Factsheet | Published in: 2023

This factsheet provides a brief overview of the key milestones of the EU integration process and facts and figures on EU-Kosovo relations and support.

WBIF 2023 Endorsed Flagship Projects

Author: WBIF

Brochure | Published in: 2023

This brochure presents an overview of the 21 projects endorsed by the European Commission in February 2022 to support transport, digital, climate and energy connectivity and health infrastructure projects in the Western Balkans. This is the first major package of project unveiled under the EU’s Economic and Investment Plan for the region, and will be channelled through the Western Balkans Investment Framework (WBIF) platform.

2023 EU Award for Roma Integration in the Western Balkans and Turkey

Author: European Union

Factsheet | Published in: 2023

The EU Award for Roma Integration aims to support and recognise the initiative taken by private, public and civil society players to foster Roma employment. This publication provides rules and criteria for the 2023 EU Award for Roma Integration.

Albania Factograph

Author: European Union

Factsheet | Published in: 2023

This factsheet provides a brief overview of the key milestones of the EU integration process and facts and figures on EU-Kosovo relations and support.

Bosnia and Herzegovina Factograph

Author: European Union

Factsheet | Published in: 2023

This factsheet provides a brief overview of the key milestones of the EU integration process and facts and figures on EU-Kosovo relations and support.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Regjistrohu në buletinin informativ

I have read and understood the terms of the privacy statement.