WeBalkans | Your Story, Our Future | EU projects in the Western Balkans
Made of Us

MADE OF US

The new WeBalkans adventure

ZBULONI MË SHUMË

#YEStoYEA

Discover the
YEA Network

DISCOVER MORE

#EUandYou

Zbuloni historitë tona nga Ballkani Perëndimor

ZBULONI MË SHUMË

Western Balkans - rule of law stability pact economic growth potential candidate countries accession to the eu western balkan countries eu membership candidate status european union + commission

MUNDËSITË E KOHËVE TË FUNDIT NGA BE

Zbulo mundësitë (EN)

Democracy and fundamental rights

Open call for journalists to participate in media trips in 2023/24

The Pulse of Europe – Media Trips to EU project has issued a new Call for Proposals for journalists to participate in media trips that will be organised during 2023 and in first half of 2024. The Call will be open throughout that period.

Training courses & educational programmes
Journalists & media organisations
31/12/2023
MËSO MË SHUMË
Economy

VACANCY ANNOUNCEMENT, EUSR Economic Adviser

The Economic Adviser is a member of the Executive Office of the EUSR/Head of Delegation and the Deputy Head of Delegation which provides strategic planning, policy and coordination services to the EUSR, led by a Senior Adviser/Head of Executive Office. In line with the EUSR mandate, under the supervision of the Senior Adviser/Head of Executive Office, typical tasks include to: Provide substantive socio-economic analysis and advice to facilitate progress on economic criteria and European standards priorities, and more broadly upon their impact on BiH political processes, governments and legislative bodies. Monitor, report and provide early warning and advice on relevant institutional /legislative / political developments and similar

Jobs, internships & volunteering opportunities
Other
20/02/2023
MËSO MË SHUMË
Ready to get on board?

Made of us

What is the future made of?

In spring 2023, 12 young vloggers from Western Balkans and the EU will embark on an incredible adventure. They will be selected among all eligible candidates who applied for our call for vloggers. The 12 successful young people will be announced soon.

Personalitete të ndryshme
i njëjti entuziazëm.
Këta janë YEA!

Ne besojmë se gjeneratat e reja janë shtytësi i vërtetë për ndryshim.

Kjo është arsyeja pse Ambasadorët e Rinj Evropian në Ballkanin Perëndimor ndjekin trajnime, kurse, seminare dhe punëtori që u ofrojnë atyre të gjitha mjetet që u nevojiten për t'u bërë ndikues të mëdhenj në komunitetin e tyre dhe për të frymëzuar një ndryshim pozitiv shoqëror për të ardhmen.

Shikoni ngjarjet tona të kaluara dhe të ardhshme dhe qëndroni të lidhur për të ditur më shumë rreth projekteve të ardhshme në seksionin YEA të faqes në internet!

Who is going to win?
You decide!

It’s finally time to vote! Who’ll be the next group of YEAs to serve as the voice of Western Balkan youths? Choose your favourite candidate and vote for your future Young European Ambassadors!

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Regjistrohu në buletinin informativ

I have read and understood the terms of the privacy statement.