Демократија и основни права | WeBalkans | EU Projects in the Western Balkans

Демократија и основни права

ЕУ е заедница на заемни вредности и права. Демократијата, еднаквоста, правдата... и почитувањето на основните права и слободи се темел на проектот Европа. Истите вредности и услови важат и за идните земји членки на ЕУ.

Затоа ЕУ ги поддржува своите партнери од Западен Балкан во спроведувањето на реформи за зајакнување и подобрување на нивните демократски институции и правосудни системи. Ова оди рака под рака со поддршката на граѓанското општество, независноста на медиумите и заштитата на човековите права.

Можности (EN)

Democracy and fundamental rights

Call for Media from Western Balkans to Host Editors and Journalists from Across the Region

Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) invites media from the Western Balkans (Albania, Bosnia and Herzegovina, Kosovo, Montenegro, North Macedonia and Serbia) to become host media in the One-Month Regional Exchange Programme during 2023 and/or 2024.

Other
Journalists & media organisations
29/09/2023 at 23:59 CET/CEST
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Opportunity image
Democracy and fundamental rights

Assistant/interpreter for an EU-funded project supporting the rule of law

Jobs, internships & volunteering opportunities
at 23:59 CET/CEST
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Публикации (EN)

Albania Factograph

Author: European Union

Листи со факти | Published in: 2023

This factsheet provides a brief overview of the key milestones of the EU integration process and facts and figures on EU-Kosovo relations and support.

Bosnia and Herzegovina Factograph

Author: European Union

Листи со факти | Published in: 2023

This factsheet provides a brief overview of the key milestones of the EU integration process and facts and figures on EU-Kosovo relations and support.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.