Економија | WeBalkans | EU Projects in the Western Balkans

Ekonomia

Një ekonomi konkurruese dhe e qëndrueshme në Ballkanin Perëndimor është në dobi të rajonit dhe Evropës. Pavarësisht sfidave të shumta, rajoni ka potencial të konsiderueshëm për rritje.

BE-ja është partneri ekonomik dhe politik kryesor i Ballkanit Perëndimor. BE-ja ofron financim në shkallë të gjerë dhe mbështetje të tjera për ta bërë sektorin privat në rajon më konkurrues dhe rezistent, për të ndihmuar bizneset e vogla dhe për të lehtësuar zhvillimin e biznesit në rajon dhe më gjerë.

Mundësi (EN)

Economy

The ‘EU for Economic Growth’ project launches a call for proposals for micro, small and medium-sized enterprises from the Northeast region

The successful applicant will benefit from the financial support for investments boosting the local economy, but also will be able to enhance their managerial, technical, and business capacities, improve business performance in terms of turnover, export potential and profit and therefore create new jobs.

Funding opportunities
Small and medium enterprises
26/06/2023
MËSO MË SHUMË
Economy, Environment

4th Call for project proposals under the IPA CBC Programme Montenegro-Albania 2014-2020.

The Call is open to ministries, municipalities, agencies, tourism and cultural organizations, public and private bodies that support the workforce, institutions for professional and technical training, nature protection organizations, schools, faculties, universities and research centres, training institutions as well as non-profit organizations from Montenegro and Albania, which can apply for funds in partnership with entities from the program area.

Funding opportunities
Civil society organisations, Public sector bodies, Universities & educational establishments
15/06/2023
MËSO MË SHUMË

Publikime (EN)

Albania Factograph

Author: European Union

Fleta e të dhënave | Published in: 2023

This factsheet provides a brief overview of the key milestones of the EU integration process and facts and figures on EU-Kosovo relations and support.

Bosnia and Herzegovina Factograph

Author: European Union

Fleta e të dhënave | Published in: 2023

This factsheet provides a brief overview of the key milestones of the EU integration process and facts and figures on EU-Kosovo relations and support.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Regjistrohu në buletinin informativ

I have read and understood the terms of the privacy statement.