YEA-të marrin pjesë në Forumin Ekonomik Ballkanik News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

23/11/2023

YEA-të marrin pjesë në Forumin Ekonomik Ballkanik

Në datën 17 nëntor në Tiranë u mbajt Forumi Ekonomik Ballkanik 2023, me qëllim të nxitjes së një ndikimi pozitiv të qëndrueshëm në rritjen ekonomike, bashkëpunimin rajonal, dhe promovimin e paqes dhe sigurisë në të gjitha vendet e Ballkanit. Kjo konferencë e gjerë luan një rol jetik në mbështetjen e zhvillimit dhe zbatimit të strategjive inovative, ndërkohë që kërkon zgjidhje efektive për sfidat aktuale ekonomike me të cilat përballen vendet e Ballkanit. Këtë vit, Ambasadorët e Rinj Evropianë (YEA-të) gjithashtu morën pjesë në mënyrë aktive në forum. Ky angazhim ofroi një mundësi të vlefshme për YEA-të për të bashkëpunuar me udhëheqës, akademikë, studentë, përfaqësues të medias, dhe palët e interesuara nga sektori publik dhe privat në diskutimin dhe adresimin e sfidave ekonomike të rëndësishme me të cilat përballet rajoni. Diskutimet përqendroheshin në perspektivat ballkanike dhe eksploronin strategji për integrimin pa problem të rajonit në tregun e BE-së.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.