Fushata ndërgjegjësuese #IDecide rrit ndërgjegjësimin për zgjedhjet vendore në Shqipëri News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

16/05/2023

Fushata ndërgjegjësuese #IDecide rrit ndërgjegjësimin për zgjedhjet vendore në Shqipëri

Gjatë zgjedhjeve vendore të fundit në Shqipëri, #YEA-të në Shqipëri vazhduan traditën e fushatës ndërgjegjësuese #IDecide, që synon promovimin e pjesëmarrjes aktive në zgjedhjet vendore. Fushata arriti me sukses në katër qytete: Korçë, Rrëshen, Selenicë dhe Bulqizë, ku u angazhuan me të rinjtë për t’i edukuar ata rreth të drejtave të tyre politike, për të theksuar rëndësinë e pjesëmarrjes në proceset zgjedhore dhe për t’i fuqizuar ata të raportojnë rastet e keqadministrimit zgjedhor.

 

Për të mbyllur fushatën u mbajt një konferencë përfundimtare. Konferenca u përqendrua në diskutimin rreth gjetjeve të fushatës dhe rekomandimeve, analizës së trendeve gjatë zgjedhjeve dhe theksimit të ndikimin të korrupsionit në rezultatin e votimeve në sistemet demokratike.

Lexoni më shumë (Read more)

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.