Младите европски амбасадори поддржуваат хуманитарна акација во Северна Македонија News | WeBalkans

Новости

Дознај ги најновите информации за активностите на ЕУ и настаните во Западен Балкан

13/01/2023

Младите европски амбасадори поддржуваат хуманитарна акација во Северна Македонија

Делегацијата на ЕУ во Скопје, амбасадорот Дејвид Гир, „Europe House“ и „Банката за храна на Македонија“ организираа хуманитарна иницијатива во Северна Македонија за православниот Божик. На 4. и 5. јануари донираа 30 пакети со храна за општествено ранливи семејства. Младите европски амбасадори од Северна Македонија придонесоа за пакување и донирање на пакетите со храна.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.