YEA-ja mbështet veprimin humanitar në Maqedoninë e Veriut News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

13/01/2023

YEA-ja mbështet veprimin humanitar në Maqedoninë e Veriut

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shkup, ambasadori David Geer, Europe House, dhe FoodBank e Maqedonisë organizuan një nismë humanitare me rastin e Krishtlindjes Ortodokse në Maqedoninë e Veriut. Ata u dhuruan 30 pako ushqimore familjeve vulnerabël nga ana sociale në 4 dhe 5 janar.  Ambasadorët e Rinj Evropianë (YEA) nga Maqedonia e Veriut ndihmuan me paketimin dhe shpërndarjen e pakove ushqimore.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.