YEA-të nga Serbia e presin Vitin e Ri me një mbledhje festive të organizuar nga Belgrade EU Info Centre News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

23/01/2023

YEA-të nga Serbia e presin Vitin e Ri me një mbledhje festive të organizuar nga Belgrade EU Info Centre

Më 13 janar, Ambasadorët e Rinj Evropianë (YEA) nga Serbia, e pritën Vitin e Ri me një mbledhje festive të organizuar nga Belgrade EU Info Centre. Festa u dha rast YEA-ve që të takonin Emanuele Giaufret, Ambasadorin e BE-së në Serbi, dhe të vizitonin ekspozitën „Të jesh i ri në Serbi“. Kjo u pasua nga ceremonia e dhënies së çmimeve organizuar nga Delegacioni i BE-së në Serbi, me National Geographic Serbia, Politikin Zabavnik dhe Erasmus Student Network Serbia.

Ky event mbylli 2022-shin si Viti Evropian i Rinisë dhe i çeli udhën 2023-shit, Vitit Evropian të Aftësive.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.