Hapet ekspozita „Të jesh i ri në Serbi“ News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

23/01/2023

Hapet ekspozita „Të jesh i ri në Serbi“

Ekspozita me 20 fotot më të mira të krijuara në kuadër të konkursit „Të jesh i ri në Serbi“ u hap në Silosi, në Beograd. Fotot tregojnë se si jetojnë të rinjtë në Serbi, cilat janë shpresat e tyre dhe çfarë shohin në botën përreth tyre, thotë Ambasadori i BE-së në Serbi, Emanuele Giaufret, duke vënë në dukje se nëpërmjet objektivit të fotove tregohen dhe sfidat e shumta të 2022-shit.

 

Një juri me pesë anëtarë zgjodhi katër fitues nga mbi 1000 foto pjesëmarrëse në konkursin që organizohej nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Serbi, National Geographic Serbia, Politikin Zabavnik dhe Erasmus Student Network Serbia. Ky është një nga aktivitetet me të cilat Delegacioni i BE-së në Serbi iu bashkua festimit të Viti Evropian të Rinisë 2022.

 

Fotoja fituese u shpërblye me një kupon prej 1000€për blerjen e pajisjeve elektronike, me një kupon prej 500€për vendin e dytë dhe një kupon 300 €për vendin e tretë. Fotografi që kishte bërë fotografinë më të mirë të një projekti të BE-së u shpërblye me një diplomë.

Lexoni më shumë (Read more)

Fotografitë: EU Delegation to Serbia

Burimi: EU Delegation to Serbia

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.