Nis fushata “Protect yourself – use protective equipment” në Serbi News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

18/07/2022

Nis fushata “Protect yourself – use protective equipment” në Serbi

“Protect yourself – use protective equipment” është titulli i fushatës së lançuar për të mundësuar ndërgjegjësimin rreth rëndësisë së përdorimit të pajisjeve mbrojtëse gjatë punimeve në ndërtim, sporte dhe aktivitete argëtuese. Fushata është pjesë e projektit “EU for Serbia – support for safer products”, i cili filloi këtë muaj me një fushatë televizive, me autobusë të transportit urban në Beograd me logo e slogane të fushatës, dhe stenda në disa qytete serbe. 

 

Nëpërmjet projektit “EU for Serbia – support for safer products”, Bashkimi Evropian po mbështet Ministrinë e Ekonomisë dhe ministritë e tjera në harmonizimin e legjislacionit të Republikës së Serbisë me atë të Bashkimit Evropian për lëvizjen e lirë të mallrave. Krahas lirisë së lëvizjes së njerëzve, shërbimeve dhe kapitalit, kjo është një nga liritë themelore mbi të cilat është themeluar Bashkimi Evropian. Tregu i përbashkët është thelbi i integrimit evropian.

 

Fushata është e dyta nga disa promovime mediatike që do të zhvillohen gjatë projektit, me qëllim përmirësimin e mëtejshëm të procesit të harmonizimit dhe zbatimit të rregulloreve të nevojshme për integrimin e ekonomisë së Republikës së Serbisë në tregun e vetëm evropian.

Lexoni më shumë

Burimi: EU Delegation to Serbia

Fotot nga: EU Delegation to Serbia

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.