U Srbiji počela akcija „Čuvaj sebe – koristi zaštitnu opremu“ News | WeBalkans

Vijesti

Saznajte najnovije vijesti o dešavanjima i aktivnostima EU na zapadnom Balkanu

18/07/2022

U Srbiji počela akcija „Čuvaj sebe – koristi zaštitnu opremu“

„Čuvaj sebe – koristi zaštitnu opremu“ naziv je kampanje podizanja svijesti o značaju korišćenja lične zaštitne opreme tokom građevinskih radova i tokom sportskih i rekreativnih aktivnosti. Kampanja je dio projekta „EU za Srbiju – podrška bezbjednijim proizvodima“  koji je počeo ovog mjeseca TV kampanjom, natpisima na autobusima gradskog prevoza u Beogradu i bilbordima u nekoliko gradova Srbije.

 

Putem projekta „EU za Srbiju – podrška bezbjednijim proizvodima“, Evropska unija podržava Ministarstvo privrede i druga ministarstva u usklađivanju zakonodavstva Republike Srbije sa zakonodavstvom Evropske unije u području slobodnog kretanja robe. Zajedno sa slobodom kretanja ljudi, usluga i kapitala, ovo je jedna od osnovnih sloboda na kojima se zasniva Evropska unija. Jedinstveno tržište je srž integracije Evrope.

 

Ova kampanja je druga od nekoliko medijskih promocija koje će biti sprovedene tokom projekta, sa ciljem daljeg unaprjeđenja procesa usaglašavanja i sprovođenja propisa neophodnih za integraciju privrede Republike Srbije u jedinstveno evropsko tržište.

Saznajte više

Izvor: EU Delegation to Serbia

Fotografija: EU Delegation to Serbia

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.