Thirrje e hapur për gazetarët që të marrin pjesë në udhëtimet e medias në 2023/2024 News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

3/02/2023

Thirrje e hapur për gazetarët që të marrin pjesë në udhëtimet e medias në 2023/2024

Projekti „Pulse of Europe – Media Trips“ në BE ka lëshuar një Thirrje të re për Propozime për gazetarët që të marrin pjesë në udhëtimet e medias që do të organizohen gjatë vitit 2023 dhe gjysmës së parë të 2024-s. Aplikimi do të jetë i mundshëm gjatë gjithë asaj periudhe.

 

Sikurse gjatë ciklit të mëparshëm të vënies në zbatim të projektit, thirrja ishte e vlefshme për gjithë median në Serbi – kombëtare, rajonale dhe lokale, elektronike, të shtypur dhe online – me kusht që të përputhen me Kodin e Etikës  (Kodi i Gazetarëve të Serbisë) dhe të respektojnë standardet profesionale dhe etike.

 

Projekti organizon udhëtime të medias me tematika grupi që përfshijnë një numër domethënës mediash, sikurse dhe udhëtime individuale gazetarësh që do të udhëtojnë vetëm, me ndihmën logjistike të projektit.  Udhëtimet e medias në grup do të organizohen në shtetet anëtare të BE-së, vendet e Ballkanit Perëndimor, dhe vendet e Partneritetit Lindor (Azerbajxhan, Bjellorusi, Gjeorgji, Armeni, Moldavi dhe Ukrainë) dhe në Britaninë e Madhe.

 

Projekti financohet nga Bashkimi Evropian dhe vihet në zbatim nga Instituti Goethe, në bashkëpunim me Shoqatën e Gazetarëve të Pavarur të Serbisë dhe Qendrën për Dekontaminimin Kulturor.

Lexoni më shumë (Read more)

Burimi: The Pulse of Europe project

Fotografitë: The Pulse of Europe project

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.