Otvoren poziv za učešće novinara na medijskim putovanjima u 2023/24 News | WeBalkans

Vijesti

Saznajte najnovije vijesti o dešavanjima i aktivnostima EU na zapadnom Balkanu

3/02/2023

Otvoren poziv za učešće novinara na medijskim putovanjima u 2023/24

Projekat Puls Evrope – Medijska putovanja u EU objavio je novi Poziv za učešće novinara na medijskim putovanjima koja će biti organizovana tokom 2023. i prve polovine 2024. godine. Poziv će biti otvoren tokom čitavog tog perioda.

 

Kao i u prošlom ciklusu realizacije projekta, poziv je otvoren za sve medije u Srbiji – nacionalne, regionalne i lokalne, elektronske, štampane i onlajn medije – uz uslov poštovanja Etičkog kodeksa (Kodeks novinara Srbije) i poštovanje profesionalnih i etičkih standarda.

 

Projekat organizuje grupno-tematska medijska putovanja koja obuhvataju značajniji broj medija, kao i individualna putovanja na koja novinar putuje sam, uz logističku podršku projekta. Grupna medijska putovanja biće organizovana u zemlje članice EU, zemlje Zapadnog Balkana i zemlje Istočnog partnerstva (Azerbejdžan, Belorusija, Gruzija, Jermenija, Moldavija i Ukrajina) i u Veliku Britaniju.

 

Projekat finansira Evropska unija, a sprovodi Gete institut u saradnji sa Nezavisnim udruženjem novinara Srbije i Centrom za kulturnu dekontaminaciju.

Saznaj više

Izvor: The Pulse of Europe project

Fotografija: The Pulse of Europe project

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.