Çmimi Green Skills 2022 News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

11/03/2022

Çmimi Green Skills 2022

The European Training Foundation (ETF) ka nisur një thirrje për shembuj të rëndësisë së aftësive në fuqizimin e tranzicionit të gjelbër.  Thirrja, e titulluar “Green transition: education, training and skills” synon të mbledhë histori rreth mënyrës sesi arsimi, trajnimi dhe zhvillimi i aftësive po mbështet zhvendosjen drejt ekonomive dhe shoqërive rrethore të qëndrueshme, të pastra, neutrale ndaj karbonit.

 

Qëllimi është të ofrojë ide dhe frymëzim për politikëbërësit dhe praktikuesit e arsimit dhe trajnimit që janë fqinj të BE-së dhe më gjerë.

 

Finalistët e suksesshëm do të marrin  çmimin ETF Skills for Green Transition i cili do të prezantohet në 2022 European Vocational Skills Week të organizuar nga Komisioni Evropian. Historitë kryesore do të shfaqen në publikimet dhe komunikimet e ETF-së dhe ETF-ja do të prodhojë filma të shkurtër me historitë më interesante, disa prej të cilave do të shfaqen në 2022 European Vocational Skills Week dhe do të promovohen në kanalet e mediave sociale të ETF.

Lexoni më shumë

Burimi: ETF

Fotot nga: ETF

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.