Global Cultural Relations Programme shpall pjesëmarrësit News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

27/04/2022

Global Cultural Relations Programme shpall pjesëmarrësit

The Cultural Relations Platform ka shpallur pjesëmarrësit e Global Cultural Relations Programme (GCRP) 2022. 40 novatorët dhe sjellësit e ndryshimit kulturor të përzgjedhur për Global Cultural Relations Programme 2022 u zgjodhën nga më shumë se 2000 aplikime për të marrë pjesë në Cultural Relations Platform’s në programin drejtues të trajnimit për profesionistët me aftësi krijuese nga e gjithë bota. Ata përfshijnë 40 kombësi, duke përfshirë edhe nga Ballkani Perëndimor, dhe sektorë të shumtë – duke përfshirë artet skenike, audio-vizuale, muzikën, trashëgiminë kulturore dhe artet vizuale.

 

Si pjesë e programit GCRP, nga data 10 deri më 13 maj pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të lidhen, të ndajnë përvoja dhe ide, të ndërtojnë aftësitë e tyre në marrëdhëniet kulturore ndërkombëtare dhe të zhvillojnë një projekt kulturor ndërkombëtar bashkëpunues.

 

Cultural Relations Platform është një projekt i financuar nga BE-ja që lidh praktikantët e kulturës në mbarë botën për dialog, shkëmbim dhe bashkëpunim. Ai gjithashtu i ofron ekspertizë Bashkimit Evropian në fushën e marrëdhënieve kulturore ndërkombëtare. 

Lexoni më shumë

Burimi: Cultural Relations Platform

Fotot nga: Cultural Relations Platform

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.