Fushata e BE-së thekson lidhjet me Bosnje dhe Hercegovinën News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

14/06/2022

Fushata e BE-së thekson lidhjet me Bosnje dhe Hercegovinën

Nën sloganin “Connected through good”, Bashkimi Evropian në Bosnje dhe Hercegovinë ka nisur një fushatë dy mujore të fokusuar në biznes dhe sipërmarrje që do të informojë publikun për programet e disponueshme të BE-së, si të aplikojnë për grantet e BE-së, si dhe duke prezantuar histori suksesi nga njerëzit që kanë marrë mbështetje nga BE-ja në Bosnje dhe Hercegovinë.

 

“Ambicia jonë është të mbështesim Bosnjën dhe Hercegovinën për t’u bërë një vend më i mirë për të filluar një biznes dhe për t’u rritur. Mbështetja jonë nuk fokusohet vetëm në dhënien e subvencioneve: ne po punojmë gjithashtu për të sjellë sipërmarrësit, kompanitë dhe autoritetet më afër. Ekonomia në tërësi mund të menaxhojë sfidat e ardhshme vetëm nëse bizneset janë të qëndrueshme”, u shpreh Ambasadori Johann Sattler, Kreu i EU Delegation dhe EU Special Representative në Bosnje dhe Herzegovinë.

 

Nëpërmjet seminareve, ngjarjeve dhe podcast-eve, si dhe bashkëpunimit me sipërmarrësit, fermerët, artizanët dhe të tjerë që kanë kontribuar për një Bosnje dhe Herzegovinë më të qëndrueshme me aktivitetet e tyre të biznesit, fushata “Connected through good” do të demonstrojë potencialin që mund të arrihet me mbështetje të mirë dhe me ekspertizën e duhur. Fushata mund të ndiqet në faqet e Facebook-ut, Instagram-it dhe Twitter-it të EU Delegation të BE-së në Bosnje dhe Herzegovinë.

Lexoni më shumë)

Burimi: EU Delegation to Bosnia and Herzegovina

Fotot nga: EU Delegation to Bosnia and Herzegovina

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.