Çmimi ETF Green Skills 2023: Shpallen dhjetë finalistët News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

8/06/2023

Çmimi ETF Green Skills 2023: Shpallen dhjetë finalistët

European Training Foundation ka prezantuar dhjetë finalistët e Çmimit ETF Green Skills 2023. Çmimi i vlerëson nismat si pararojë të nxitjes së tranzicionit drejt një të ardhmeje të qëndrueshme dhe ekologjike, teksa ato kanë demonstruar angazhim dhe inovacion të jashtëzakonshëm në promovimin dhe zhvillimin e aftësive të gjelbra në të gjithë botën.

 

Dhjetë finalistët e këtij viti kanë prejardhje dhe ekspertizë të larmishme , që përfaqësojnë vende të ndryshme. Ata u zgjodhën nga afro 600 aplikime nga mbi 60 vende. Këtu gjendet lista e plotë:

 

Fituesit e Çmimit Green Skills do të zgjidhen me votim të hapur deri më 29 shtator (23:59 CEST) dhe do të shpallen në një ceremoni çmimesh në fund të vitit 2023. Historitë e të gjithë finalistëve dhe sistemi i votimit mund t’i gjeni  këtu:  https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/GoGreen.

 

European Training Foundation është agjencia e BE-së që mbështet vendet e fqinjësisë së BE-së për të përmirësuar sistemet e tyre të arsimit, trajnimit dhe tregut të punës. Në përputhje me objektivat e EU Green Deal and the European Year of Skills, ai mbështet në mënyrë aktive progresin drejt shoqërive dhe ekonomive qarkulluese, të qëndrueshme dhe neutrale ndaj karbonit nëpërmjet zhvillimit të aftësive.

Read more (Lexoni më shumë)

Fotografitë: ETF

Burimi: ETF

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.