ETF Green Skills Award 2023: Najavljeno deset finalista News | WeBalkans

Vijesti

Saznajte najnovije vijesti o dešavanjima i aktivnostima EU na zapadnom Balkanu

8/06/2023

ETF Green Skills Award 2023: Najavljeno deset finalista

Evropska fondacija za obuku predstavila je deset finalista ETF Green Skills Award 2023. Nagrada prepoznaje inicijative na čelu pokretanja tranzicije ka održivoj i zelenoj budućnosti i demonstrirala je izuzetnu posvećenost i inovativnost u promovisanju i razvoju zelenih vještina širom sveta.

 

Deset ovogodišnjih finalista imaju različito iskustvo i stručnost, i predstavljaju različite zemlje. Odabrani su od skoro 600 prijava iz preko 60 zemalja. Evo kompletne liste:

 

Dobitnici Green Skills Avard-a biće izabrani javnim glasanjem otvorenim do 29. septembra (23:59 CEST) i biće objavljeni na ceremoniji dodjele nagrada krajem 2023. Priče svih finalista i sistem glasanja možete pronaći ovdje:

 https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/GoGreen.

 

Evropska fondacija za obuku je agencija EU koja podržava zemlje susjedstva EU da reformišu svoje sisteme obrazovanja, obuke i tržišta rada. U skladu sa ciljevima Zelenog dogovora EU i Evropske godine vještina, aktivno podržava napredak ka održivim, ugljenično neutralnim i kružnim ekonomijama i društvima kroz razvoj vještina.

 

Saznaj više

Fotografija: ETF

Izvor: ETF

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.