Workshop-i “Technical Assistance for Smart and Sustainable Mobility” i CONNECTA-s News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

18/07/2022

Workshop-i “Technical Assistance for Smart and Sustainable Mobility” i CONNECTA-s

Workshop-i i dytë në kuadër të “Technical Assistance for Smart and Sustainable Mobility” i CONNECTA-s në Ballkanin Perëndimor – nisma e zhvilluar këtë muaj në Beograd.

 

Eventi u ndoq nga përfaqësues të Transport Community Permanent Secretariat, Ministry of Infrastructure and Energy of Albania, Albanian Institute of Transport, Albanian Agency for Energy Efficiency, Ministry of Transport and Communications of North Macedonia, Public Enterprise for State Roads of North Macedonia, Ministry of Construction, Transport, and Infrastructure of Serbia, Public Enterprise Roads of Serbia dhe një përfaqësues i kompanisë Charge&GO.

 

Agjenda e workshop-it përfshiu një prezantim të aktiviteteve të deritanishme dhe një përmbledhje të praktikave në rajon, duke shqyrtuar situatën globale për automjetet elektrike dhe karikimin elektronik.

Lexoni më shumë)

Burimi: WBIF

Fotot nga: WBIF

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.