YEA Pop-Up Event në Universitetin e Regensburg zgjon interesin e studentëve të BE-së. News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

19/07/2023

YEA Pop-Up Event në Universitetin e Regensburg zgjon interesin e studentëve të BE-së.

Më 13 korrik në Universitetin e Regensburg-ut u zhvillua një Pop-Up Event si pjesë e Sommerfest. Jovana Jaćimović, moderatorja e YEA dhe studente në universitet prezantoi Rrjetin YEA së bashku me projektin WeBalkans dhe fushatën Made of Us. Kjo shërbeu si mundësi për të shpalosur rajonin dhe çfarë ofron ai. Studentët nga vende të ndryshme të BE-së morën pjesë në event dhe treguan entuziazëm të madh për rrjetin YEA, duke shprehur dëshirën e tyre për të mësuar më shumë për YEA dhe rajonin e Ballkanit Perëndimor. Eventi u nderua nga prezenca e Silvana Farrukut, një YEA nga Shqipëria, e cila aktualisht po vazhdon doktoraturën në Universitetin e Regensburg-ut.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.