YEA-të marrin pjesë në Starfest 2023 News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

23/11/2023

YEA-të marrin pjesë në Starfest 2023

Më 15 nëntor 2023, Ambasadorët e Rinj Evropianë (YEA-të) nga Bosnja dhe Hercegovina morën pjesë në mënyrë aktive në edicionin e dytë të Starfest-it. Starfest shquhet si një nga ngjarjet më të njohura në Bosnjë dhe Hercegovinë, e dedikuar punësimit të rinisë. Mbledhja e këtij viti bëri së bashku mbi 60 kompani dhe OJF-të nga Bosnja dhe Hercegovina dhe paraqiti më shumë se 20 diskutime dhe workshop-e. Gjatë aktivitetit, YEA-të dhanë një kontribut të vlefshëm duke marrë pjesë në panelin e diskutimit të titulluar “Këshilla dhe ‘Marifete’ për zhvillimin e karrierës”. Tarik Bičo, një anëtar i gjeneratës së parë të YEA-ve, prezantoi rrjetin YEA dhe ndau këshilla të hollësishme për individët e rinj që lundrojnë në rrugëtimin e tyre për të ndërtuar karrierë. Për më tepër, YEA-të zhvilluan një workshop mbi Mediat dhe Literaturën Informative, duke zgjeruar shtrirjen e tyre të workshop-it në të gjithë rajonin e Ballkanit Perëndimor. Përveç kësaj, ata patën mundësinë të vizitonin ambientet e projektit ReLOaD2 në Shtëpinë e OKB-së në Sarajevë dhe të angazhoheshin në diskutime me përfaqësuesit e projektit, duke eksploruar partneritete potenciale. Në përgjithësi, YEA-të luajtën një rol aktiv dhe domethënës në Starfest 2023, duke kontribuar në diskutimet mbi punësimin e të rinjve dhe zhvillimin e karrierës.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.