YEA-të kontribuojnë në Forumin Brave New Media News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

23/11/2023

YEA-të kontribuojnë në Forumin Brave New Media

Nga data 17 deri më 18 dhjetor, Ambasadorët e Rinj Evropianë (YEA-të) nga i gjithë rajoni i Ballkanit Perëndimor (BB6) morën pjesë aktive në ngjarjen dinamike @bravenewmedia. Kjo ngjarje krijoi një platformë ku zërat e rinj mundën të mblidhen dhe të formojnë të ardhmen e medias. Si pjesë e #BNMF23, YEA-të tanë, të përfaqësuar nga @maja.trajkovic dhe @arlindhamza, u angazhuan në një seancë të detajuar. Gjatë kësaj seance, ata diskutuan për YEA Network, lidhjen dhe detyrimet mes anëtarëve të tij, si dhe rëndësinë e këtij bashkëpunimi si për të tashmen ashtu edhe për të ardhmen e rajonit. Mesazhi kryesor që u komunikua ishte: “E kaluara i përket të kaluarës; e tashmja dhe e ardhmja janë në dorën tonë.” Pjesëmarrësit nga Rrjeti YEA përfshinin Kristian Petro, Tarik Bico, Arlind Hamza, Iva Korovic, Dmitriy Churin, Elica Matevska, Stanisha Stankovikj, Maja Trajkovic, Adrijana Nijitovic, dhe Teodora Cekic.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.