YEA-ja nga Kosova u takua me Zëvendës Kryeministrin Besnik Bislimi News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

15/11/2023

YEA-ja nga Kosova u takua me Zëvendës Kryeministrin Besnik Bislimi

Fokusi kryesor i takimit ishte fushata informuese për liberalizmin e vizave në Kosovë. Zëvendës Kryeministri Besnik Bislimi ftoi komunitetin YEA për të marrë pjesë në mënyrë aktive në këtë fushatë, me qëllim informimin e shtetasve kosovarë për detajet e liberalizimit të vizave. YEA-ja e Kosovës shprehu mirënjohjen për liberalizimin e vizave dhe gatishmërinë për të mbështetur fushatën informuese. Ato ofruan mbështetje nëpërmjet aktivizimit online, duke shpërndarë përmbajtje lidhur me specifikat e udhëtimit pa viza dhe duke marrë pjesë në aktivitetet publike të organizuara nga qeveria. Takimi përfundoi me planet për bashkëpunim të vazhdueshëm dhe pjesëmarrje në rritje të YEA-së.

 

Pjesë e takimit Young European Ambassadors ishin edhe Agnesa Jashari, Besfort Spahiu, Albin Bushi, Ardit Gërvalla, dhe Fatbardh Kabashi.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.