Shpallen fituesit e çmimeve të lojërave online për të drejtat e njeriut në Malin e Zi News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

14/12/2022

Shpallen fituesit e çmimeve të lojërave online për të drejtat e njeriut në Malin e Zi

Pas një gare nëntë-ditore dhe nisjes së 6,624 lojërave, janë shpallur fituesit e lojës online, të titulluar “Human rights in the palm of your hand”. Emro Feratović nga Plava, Maša Stojanović nga Cetinje dhe Matej Stijović nga Berane fituan secili nga një pako me materiale promocionale luksoze të BE-së.

 

Loja online, e organizuar me rastin e International Human Rights Day, në bashkëpunim me kompaninë Alicorn, zgjati nga data 1 deri më 9 dhjetor. Loja përbëhej nga fusha të ndryshme, dedikuar të drejtave të njeriut, ku konkurrentët lëviznin duke hedhur zara. Bazuar te komentet e lojtarëve, duket se e shijuan me të vërtetë lojën. Të gjithë ata që grumbulluan 50 pikë ose më shumë nga 81 pikët e mundshme, u kualifikuan për një çmim – një pako me materiale promocionale luksoze të BE-së, me autografet e stilistëve vendas të modës dhe bizhuterive. Tre fituesit u zgjodhën në mënyrë të rastësishme nga databaza e konkurrentëve të kualifikuar.

 

International Human Rights Day festohet më 10 dhjetor, në nder të ditës kur u miratua Universal Declaration of Human Rights, duke njohur kështu për të parën herë në histori të drejtat e jetës, lirisë dhe sigurisë së të gjithë njerëzve.

Lexoni më shumë (Read more)

Burimi: Europe House Podgorica

Fotografia: Europe House Podgorica

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.