Në Ballkanin Perëndimor nisin seminaret për Edukimin për Median dhe Informacionin nga YEA-të! News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

26/01/2023

Në Ballkanin Perëndimor nisin seminaret për Edukimin për Median dhe Informacionin nga YEA-të!

A e dini se si krijohen lajmet? A mund ta dalloni të vërtetën nga çinformimi? Përse na nevojitet edukimi për median? Cilat janë burimet më të besueshme të lajmeve? Përse bëhen virale disa histori lajmesh? Na u bashkoni që ta zbuloni!

 

Pas procesit intensiv të të nxënit për Edukimin për Median dhe Informacionin, Ambasadorët e Rinj Evropianë nga Ballkani Perëndimor po e fillojnë udhëtimin e tyre nëpër Ballkanin Perëndimor, duke ua treguar njohuritë e tyre të rinjve të interesuar për median, mediat sociale dhe shoqërinë, përherë të etur për të mësuar më shumë për botën rreth nesh.

 

Nëse jeni:

 

-Të interesuar për temën e Edukimit për Median dhe Informacionin

-13 – 16 vjeç

-nga Ballkanin Perëndimor

 

atëherë NA U BASHKONI në udhëtimin tonë!

 

Do t’ju jepet mundësia të takoni YEA-të tanë por edhe të mësoni për:

 

-median dhe edukimin për median

-lajmet e rreme

clickbait (tituj bombastikë mashtrues)

-gazetarinë

-manipulimin mediatik

-dhe shumë të tjera…

 

nëpërmjet ushtrimeve zbavitëse, diskutimeve të shumta, videove dhe shembujve.

 

Të gjitha seminaret do të mbahen në gjuhët lokale. Gjithashtu, do t’ju jepet mundësia të mësoni për Ambasadorët e Rinj Evropianë, dhe të merrni disa dhurata YEA nga skuadra jonë!

 

Orari dhe datat e saktë për seminaret në Ballkanin Perëndimor do të njoftohen së shpejti në kanalet tona!

 

Numri maksimal i pjesëmarrësve në një seminar është 25, ndaj kontrolloni informacionin për datat dhe vendndodhjet rregullisht, që të siguroni një vend në kohë, duke plotësuar këtë FORM.regjistrimi
Duke e plotësuar këtë formular do të siguroni një vend dhe do t’ju kontaktojmë drejtpërdrejt për datën dhe vendin e seminarit më të afërt më ju!

 

Na kontaktoni në [email protected]për më shumë detaje! Në të kundërt, qëndroni me ne dhe na ndiqni për të rejat.

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.