MADE OF US: Një aventurë e pabesueshme do të nisë në pranverën e vitit 2023 News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

7/12/2022

MADE OF US: Një aventurë e pabesueshme do të nisë në pranverën e vitit 2023

Ne në WeBalkans jemi krenarë që hapim një thirrje për aplikime drejtuar vlogerevë nga Ballkani Perëndimor të cilët duhet të bëhen pjesë e udhëtimit “Made of Us” përmes Ballkanit Perëndimor. Kjo aventurë pritet të ndodhë në pranverën e vitit 2023. Ftojmë të gjithë vlogerët e talentuar nga Ballkani Perëndimor, 21 deri në 30 vjeç, të aplikojnë në portalin e dedikuar WeBalkans.eu.

 

Vlogerët e përzgjedhur do të vizitojnë projekte të mbështetura nga BE dhe takojnë personalitete interesante dhe frymëzuese, duke ekspozuar gjithashtu peizazhin natyror, objektet dhe vendet e jashtëzakonshme si dhe trashëgiminë kulturore unike që ka Ballkani Perëndimor. Udhëtarët e përzgjedhur do të regjistrojnë eksperiencat që do të kenë duke përdorur pajisjet e tyre dhe përkthyer udhëtimin në materiale të cilësisë së lartë për media sociale dhe ueb, foto dhe video të cilat do të shpërndahen përmes kanaleve të tyre dhe të WeBalkans.

 

Udhëtimi do të jetë edhe më shumë emocionues duke qenë se gjashtë fituesit nga Ballkani Perëndimor nuk do të udhëtojnë të vetëm. Në fillim të vitit 2023, ata do të bëhen bashkë me gjashtë krijues nga BE për të udhëtuar së bashku dhe bashkëpunuar për prodhimin e materialeve. Dy grupet BE-Ballkani Perëndimor me nga gjashtë persona secili do të kenë mundësi të eksplorojnë më të mirat e Ballkanit Perëndimor, duke ia treguar me fjalët e tyre pjesës tjetër të botës në Prill-Maj 2023!

 

I ftojmë të gjithë të interesuarit të vizitojnë faqen tonë të internetit webalkans.eu për më shumë informacion për procesin e përzgjedhjes, duke përfshirë afatet dhe kushtet për pjesëmarrje. Faza e aplikimit fillon në 7 Dhjetor dhe do të jetë e hapur deri në 7 Janar 2023. “Made of US” është fushata e tretë rajonale e ndërgjegjësimit qe prezantohet nga WeBalkans, një projekt që financohet nga Bashkimi Evropian.

Read more

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.