MADE OF US: Na proljeće 2023. godine počinje nevjerovatna avantura News | WeBalkans

Vijesti

Saznajte najnovije vijesti o dešavanjima i aktivnostima EU na zapadnom Balkanu

7/12/2022

MADE OF US: Na proljeće 2023. godine počinje nevjerovatna avantura

WeBalkans sa ponosom objavljuje poziv za podnošenje prijava namijenjen mladim vlogerima sa Zapadnog Balkana koji žele da postanu dio putovanja kroz Zapadni Balkan, pod nazivom „Made of Us“.  Ova avantura će se održati na proljeće 2023. Pozivamo sve talentovane vlogere sa Zapadnog Balkana, starosti od 21 do 30 godina, da se prijave preko namjenskog portala WeBalkans.eu.

 

Odabrani vlogeri će posjetiti projekte koje podržava EU i upoznati se sa zanimljivim i inspirativnim ličnostima, a istovremeno će prikazati prirodne pejzaže, izuzetne znamenitosti i jedinstveno kulturno nasljeđe koje Zapadni Balkan može da ponudi. Odabrani putnici će zabilježiti svoja iskustva koristeći sopstvenu opremu i pretočiti putovanje u visokokvalitetne sadržaje, fotografije i video zapise za društvene mreže i veb, koji će biti distribuirani putem njihovih ličnih i WeBalkans kanala.

 

Putovanje će biti još uzbudljivije jer šest pobjednika sa Zapadnog Balkana neće putovati sami. Početkom 2023. pridružiće im se šest mladih kreatora iz EU kako bi zajedno putovali i sarađivali na cjelokupnoj produkciji sadržaja. Ovih šest putničkih parova EU-Zapadni Balkan imaće šansu da istražuju najbolje od Zapadnog Balkana, govoreći ostatku sveta o tome sopstvenim riječima u aprilu-maju 2023!

 

Pozivamo sve zainteresovane da posjete naš sajt webalkans.eu za više informacija o procesu selekcije, uključujući pravila i uslove učešća. Faza prijave počinje 7. decembra i biće otvorena do 7. januara 2023. „Made of Us“ je treća regionalna kampanja podizanja svijesti koju je pokrenuo WeBalkans, projekat koji finansira Evropska unija.

Saznaj više

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.