Ekspozita “Lidhjet” në Shtëpinë e Evropës në Kosovë News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

4/02/2022

Ekspozita “Lidhjet” në Shtëpinë e Evropës në Kosovë

Në prani të artdashësve të shumtë, Shtëpia e Evropës në Mitrovicën e Veriut në Kosovë ka hapur ekspozitën “Lidhjet” nga Katarina Nedeljković. Ekspozita, e para e Katarinës, kishte punime të saj artistike në skulpturë, pikturë dhe grafikë.

 

Sipas Katarinës, tema “Lidhjet” i erdhi në mënyrë spontane. “Është shumë e rëndësishme të dimë se çfarë marrëdhënieje duam të kemi me natyrën, Zotin, veten, familjen, miqtë dhe të tjerë. Unë i krijova punimet e mia abstrakte mbi këto baza, duke u përpjekur të shfaq lidhjet më të rëndësishme për mua” shprehet ajo.

 

Ekspozitën “Lidhjet” mund ta vizitoni në Shtëpinë e Evropës në Mitrovicën e Veriut çdo ditë pune, nga ora 9.00 deri më 18.00.

Lexoni më shumë

Burimi: Europe House Kosovo

Fotografitë: Europe House Kosovo

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.