2023 Thirrja e Universiteteve Evropiane Erasmus+ tërheq 65 propozime nga 500 institucione në të gjithë Evropën News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

16/02/2023

2023 Thirrja e Universiteteve Evropiane Erasmus+ tërheq 65 propozime nga 500 institucione në të gjithë Evropën

Iniciativa e Universiteteve Evropiane mbështet institucionet e arsimit të lartë për arritjen e cilësisë, performancës, tërheqshmërisë dhe konkurrueshmërisë ndërkombëtare më të lartë. Ajo promovon vlerat e përbashkët evropiane dhe identitet më të fortë evropian. Iniciativa e realizon këtë nëpërmjet krijimit të modeleve inovative dhe të larmishme për bashkëpunim të qëndrueshëm e të institucionalizuar ndërmjet institucioneve të arsimit të lartë (IAL) në të gjithë Evropën. Iniciativa vihet në zbatim nga Erasmus+ nëpërmjet një sërë thirrjesh për propozime.

 

Thirrja e 2023-shit tërhoqi gjithsej 65 propozime për dy temat: “Intensifikimi i bashkëpunimit të thellë paraprak institucional transnacional” dhe “Zhvillimi i bashkëpunimit të ri të thellë institucional transnacional”. Thirrja mblodhi rreth 500 institucione të arsimit të lartë si partnere të plota.

Thirrja përfshiu gjithsej 26 Shtete Anëtare të BE-së, pesë vende të treta të përfshira me programin Erasmus+ dhe katër vende nga Ballkani Perëndimor

Lexoni më shumë (Read more)

Burimi: Erasmus+

Fotografitë: Erasmus+

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.