Western Balkans Fund shpall 30 projektet fituese News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

7/04/2022

Western Balkans Fund shpall 30 projektet fituese

The Western Balkans Fund ka shpallur listën e 30 projekteve fituese nga thirrja e tyre e katërt për propozime, bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian nëpërmjet the Instrument for Pre-Accession Assistance.

 

Qëllimi i këtyre projekteve që do të zbatohen nën këtë thirrje për propozime është promovimi i pjesëmarrjes së organizatave të shoqërisë civile të Ballkanit Perëndimor dhe organizatave të reja në projektet rajonale. Këto janë mundësi për bashkëpunim në projekte me tema sociale, kulturore, shkencore dhe ekonomike, duke përfshirë barazinë gjinore dhe përfshirjen e personave me aftësi të kufizuara, për të forcuar marrëdhëniet me vendet fqinje dhe pajtimin.

 

 Mbi 800 organizata të shoqërisë civile nga i gjithë Ballkani Perëndimor paraqitën propozimet e tyre. Ceremonia e ndarjes së çmimeve dhe workshop-et do të mbahen më 13 dhe 14 prill, në Tiranë.

Lexoni më shumë

Burimi: WBF

Foto nga: WBF

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.