BE-ja cakton 3.5 milion BAM për mbështetjen e prodhimit primar bujqësor News | WeBalkans

Lajme

Zbulo të rejat më të fundit rreth aktiviteteve dhe ngjarjeve që lidhen me BE-në në Ballkanin Perëndimor.

24/11/2022

BE-ja cakton 3.5 milion BAM për mbështetjen e prodhimit primar bujqësor

Si pjesë e projektit EU4AGRI, të financuar nga BE-ja, është bërë një thirrje publike për të mbështetur investimet në prodhimin primar bujqësor.Kjo thirrje publike jep në dispozicion 3.5 milion BAM, me një shumë granti për çdo aplikim që varion ndërmjet 15,000 BAM dhe 300,000 BAM.

 

Aplikanti duhet të sigurojë vetë  bashkëfinancim për çdo projekt individual, për një minimum prej 35% të shumës totale të shpenzimeve të pranueshme të investimit të propozuar, përveç sektorit të prodhimit të fruta-perimeve, ku bashkëfinancimi personal duhet të jetë në një minimum prej 30%.

 

Aplikantët e përshtatshëm për grante në këtë masë mbështetëse përfshijnë  sipërmarrësit e pavarur,  kooperativat dhe kompanitë. Afati i fundit për aplikime është në orën 15.00, më 31 janar 2023.

Read more

Burimi: EU Delegation to Bosnia and Herzegovina

Fotografia: EU Delegation to Bosnia and Herzegovina

 

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.