RCC pokreće godišnju nagradu za najbolje preduzetnice Zapadnog Balkana News | WeBalkans

Vijesti

Saznajte najnovije vijesti o dešavanjima i aktivnostima EU na zapadnom Balkanu

21/02/2022

RCC pokreće godišnju nagradu za najbolje preduzetnice Zapadnog Balkana

Savjet za regionalnu saradnju (RCC) pokrenuo je inicijativu „Preduzetnice godine na Zapadnom Balkanu“ da bi se odalo priznanje ženama koje su pokrenule i razvile sopstveni biznis i doprinijele novim i održivim radnim mjestima za druge žene i muškarce u našem regionu.

 

Konkurs obuhvata šest kategorija: zelena preduzetnica, kreativna preduzetnica, preduzetnica iz oblasti putovanja i ugostiteljstva, preduzetnica Romkinja, start-ap preduzetnica i mlada preduzetnica. Rok za slanje kandidatura je 4. mart.

 

Pobednice koje izabere žiri biće saopštene na Regionalnoj konferenciji preduzetnica Zapadnog Balkana 11. marta u Tirani. Pobjednice će tada imati priliku i da predstave svoje poslovanje.

 

Šest najboljih preduzetnica sa Zapadnog Balkana za 2021. godinu dobiće do 20 dana mentorstva u periodu od 5 mjeseci; status članice i saradnice u Regionalnom čvorištu preduzetnica; promociju putem kanala komunikacije RCC-a i poziv na različite događaje koje RCC organizuje, na kojima će moći da predstave svoje uspješne priče.

 

Ova inicijativa se organizuje u okviru Zajedničkog akcionog plana regionalnog tržišta 2021-2024 i RCC Women Economic Empowerment Agenda. Projekat sufinansira Evropska unija.

Saznaj više

Izvor: RCC

Fotografija: RCC

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.