EU nedjelja mogućnosti – Saznaj šta ima za tebe News | WeBalkans

Vijesti

Saznajte najnovije vijesti o dešavanjima i aktivnostima EU na zapadnom Balkanu

27/04/2023

EU nedjelja mogućnosti – Saznaj šta ima za tebe

Evropska unija nudi veliki broj mogućnosti građanima Srbije, institucijama, kompanijama i organizacijama, od finansijske pomoći do slobodnog putovanja i razmjene iskustava. To je glavna poruka EU nedjelje mogućnosti – jedinstvene serije događaja koja će se od 15. do 21. maja održati u Beogradu (MTS dvorana), Nišu (hotel „Ambasador“) i u Novom Sadu (Novosadski sajam). Nedjelju mogućnosti partnerski organizuju Delegacija EU u Srbiji i Vlada Republike Srbije.

 

Tokom šest dana, biće održano više od 120 informativnih sesija i panela, a zainteresovani će moći da saznaju kako da konkurišu za programe, projekte i fondove EU. Biće predstavljene brojne mogućnosti za preduzetnike, privrednike, poljoprivrednike, studente, učenike, nastavnike, inovatore, institucije, lokalne samouprave, medije, udruženja građana, i druge organizacije.

 

Brojni sagovornici analiziraće teme iz oblasti ekonomije i pružiti konkretne informacije u vezi sa fondovima iz različitih oblasti kao što su biznis, inovacije, obrazovanje, kultura i drugi segmenti saradnje. Nedjelja prilika za EU biće zaključena sa fokusom na poljoprivredu, a sjednice će biti održane tokom ovogodišnjeg Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Saznaj više

Izvor: EU Delegation to Serbia

Fotografija: EU Delegation to Serbia

Please wait while your video is being uploaded...

Don't close this window!

Subscribe to the newsletter

I have read and understood the terms of the privacy statement.